| Какво ще направите ако.. | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Jessica Alba Talant ~певица и актриса~
Брой мнения : 242 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong.. Registration date : 22.04.2007
| Заглавие: Какво ще направите ако.. Вто Апр 24, 2007 6:33 pm | |
| Тук ви се представя една примерна ситуация а вие трябва да кажете,как бихте постъпили в подобна ситуация. | |
|
| |
Брой мнения : 242 Age : 32 Localisation : Somewhere I belong.. Registration date : 22.04.2007
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Вто Апр 24, 2007 6:36 pm | |
| Какво ще направите ако сте изгубен на самотен остров и нямате представа къде точно се намирате? | |
|
| |
Eliza Dushku Dizzy ~актриса~
Брой мнения : 44 Age : 31 Registration date : 24.04.2007
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Вто Апр 24, 2007 6:49 pm | |
| Ще си кефя,че няма никой около мене!
Какво ще сториш ако някой ти кажа: "Бременна си?!?" | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Вто Апр 24, 2007 6:51 pm | |
| Ще проверя дали това наистина е така,разбира се! Какво ще направиш ако някой ти удари шамар без да знаеш причината? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Вто Апр 24, 2007 6:52 pm | |
| Ще му забия двойно по-силен!
Какво ще направиш ако те оберат на улицата на път към даскало? | |
|
| |
Iana Shinoda Talant ~модел и певица~
Брой мнения : 47 Age : 32 Registration date : 22.04.2007
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Вто Апр 24, 2007 6:55 pm | |
| Ще му отвърна със същото(за да сме на равно ), а после ще попитам защо ми е бил шамара. Какво ще направиш, ако някой ти каже, че след 7 седем дни ще умреш. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Вто Апр 24, 2007 6:57 pm | |
| 1.На Тру Е..кофти шанс..:р ако ме оберат просто няма да ям корни с банан :д 2.На Яна Ами..ще му кажа,че ще умре преди мен хихи Какво ще направите ако объркате номера на автобуса и се озовете на съвсем друго място? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Вто Апр 24, 2007 8:25 pm | |
| Ами ще почакам друг(въпреки че не се возя в градския транспорт)!!!
Какво ще направиш ако ти кажа, че ... съм пратила някой във вас да ви прибие! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Вто Апр 24, 2007 8:27 pm | |
| Ще залостя вратата и ще пратя някой у вас! Какво ще направиш ако се окаже че най-добрата ти приятелка никога не ти е била истинска приятелка а ти си и доверила всичките си тайни? | |
|
| |
Сара Мишел Гелар Dizzy ~актриса~
Брой мнения : 79 Age : 34 Localisation : ...in Angel`s heart... Registration date : 23.04.2007
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Пон Апр 30, 2007 4:35 pm | |
| Ще плача много дълго време,после ще се озлобя и ще и разкажа играта! Какво ще направиш ако аз дойда у вас? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Пон Апр 30, 2007 7:40 pm | |
| Първо ще те посрещна с карамелени бонбонки апосле ще те нагостя ище те сложа да спиш в моята стая за да си бъбрим | |
|
| |
Брой мнения : 79 Age : 34 Localisation : ...in Angel`s heart... Registration date : 23.04.2007
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Сря Май 02, 2007 7:19 pm | |
| Беле,къде ти е въпроса?Айде аз да замажа положението:
Какво ще направиш ако някой ти лази по нервите,но не можеш да му направиш нищо? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Сря Май 02, 2007 7:39 pm | |
| Ще си замълча!Защото по-умния отстъпва!
Какво ще направиш ако някой ти каже : "Имаш СПИН или сифилис." !?! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Сря Май 02, 2007 8:44 pm | |
| Ще се разплача ако е някой мой близък и знам,че не се шегува,а ако е на майтап ще убия този,които се шегува таак с мен! Какво ще направиш ако не можеш да навиеш косата на майка си на ролки,а си и обещала? Това е въпрос,които в момента ме тормози и за това ви питам | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Чет Май 03, 2007 6:08 pm | |
| Ами зависи ако нямам време просто ще намеря начин да и' се извиня, ако обаче имам прекалено много време, но не мога да и' я навия, е пурво ще се пробвам ама ако я оплета ще извикам някой, който е по на "ти" с къдренето.
Какво ще направиш ако твоята най-добре приятелка харесва някакво си там момче, което на теб ти е безразлично, но тя непрестанно ти говори за него? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Чет Май 03, 2007 7:42 pm | |
| Ще се правя,че я слушам и ще кимам с глава,а накрая ще си кажа мнението колкото и да я нарани това!
Какво ще направиш ако нервите ти са опънати и твой близък те дрази,но ти неможеш да му кажеш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Пет Май 04, 2007 8:50 pm | |
| Ами става вече често и нищо не правя, а сърцето ми го прави!Започва да бие лудо и да ме боли, че имам такива приближени.
Какво ще направиш ако скачате с бънджи? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Пет Май 04, 2007 9:41 pm | |
| Ще крещя от радост и кеф!
Какво ще направите ако ви се дояде сладко късно вечерта,а магазините около вас са затворили? | |
|
| |
Iana Shinoda Talant ~модел и певица~
Брой мнения : 47 Age : 32 Registration date : 22.04.2007
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Съб Май 05, 2007 10:35 pm | |
| Еми ще ми се наложи да изчакам до сутринта Какво ще направите, ако много искате да си свалите от интернет някой песен, но никъде не я намирате? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Нед Май 06, 2007 2:32 pm | |
| Ще разпита хората около мен.Някой може да я има или да ми я открие!
Какво ще направите ако....ви кажат,че туко що сте били приети да работите на мечтаното от вас място? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Пон Май 07, 2007 7:47 pm | |
| Ще се зарадвам много! Какво ще направите ако с най-близките ви хора не се виждате а само си пишете а става така,че няма как да се свържете с тях а страшно много ви липсват? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Вто Май 08, 2007 7:47 pm | |
| Ще ми е супер кофти,но ще се опитам да се справя някак си и да открия някакъв начин да се свържем!
Какво ще направите ако....ви кажа,че имам любимата ви песен и ще ви я пратя всеки момент? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Сря Май 09, 2007 6:39 pm | |
| Страшно ще се зарадвам,разбира се..само дето нямам любима :р Какво ще направите ако непрекъснато ви сравняват с някого? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Сря Май 09, 2007 6:47 pm | |
| Ще им покажа, че аз съм си аз а не този с който ме сравняват.
Какво ще направиш ако... станеш шев на нещо (избе ри сам на какво) за еднам седмица? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. Сря Май 09, 2007 7:40 pm | |
| Ще се побъркам от радост,а след това от грижи,тревоги и работа Какво ще направите ако....ви връчат писмо,с което ви съобщават,че сте поканени на гости на....Том Фелтон? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво ще направите ако.. | |
| |
|
| |
| Какво ще направите ако.. | |
|