All stars...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

All stars...

Just cool..enjoy yourself :)

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Домът на Тру

Go down 
АвторСъобщение
Eliza Dushku
Dizzy ~актриса~
Dizzy ~актриса~
Eliza Dushku

Брой мнения : 44
Registration date : 24.04.2007

Домът на Тру Empty
ПисанеЗаглавие: Домът на Тру   Домът на Тру Icon_minitimeНед Апр 29, 2007 6:56 pm

ОПИСАНИЕ:
За да може Тру да си почива спокойно, без да я безпокои някой пред къщата тя има огромна ограда и малка(лично нейна гора)!
Домът на Тру Fence5
След гората и оградата следва малкият палат на актрисата:
Домът на Тру Ciragan
Елайза обича много стълбите затова и първото нещо в нейният дом са стълбите
Домът на Тру Staircase
Първата врата от дясно е кухнята
Домът на Тру French-provincial-kitchen
Точно до нея е трапезарията
Домът на Тру Royal_Dinig_room_1
От дугата старна е банята
Домът на Тру Hotel_bath
и еданта всекидневна
Домът на Тру PhpMte6ds
На втория етаж са разположени много спални помещения от този вид но в различни цветове
Домът на Тру Bed-room
И любимата на къщовницата стая
Домът на Тру VIC.COT.RED_BEDROOM_small1
В имението има и стая специялно за гледане на телевизия
Домът на Тру TV-Room-114_gif
Също както и стая за дрехите на Тру
Домът на Тру Wi_room_ab
На покрива има тераса.А другата част от покрива е библиотека
Домът на Тру Center
В мазето е закритият басейн
Домът на Тру VRANOS-STUDIO-PANORAMA-B-700
A на вън зад гората от задната част на къщата е и откритият басеин
Домът на Тру Pool2
Домът на Тру Swimming_pool
Aктрисата притежава 3 МПС-та
Домът на Тру 1995_Ferrari_F50
Домът на Тру Volvo_xc90_se_sport_2006_04
Домът на Тру Motorcbr
Tру дели малката къщурка с Майк и Цезар
Домът на Тру Ivy-the-dog
Домът на Тру 474458
Върнете се в началото Go down
Eliza Dushku
Dizzy ~актриса~
Dizzy ~актриса~
Eliza Dushku

Брой мнения : 44
Registration date : 24.04.2007

Домът на Тру Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Тру   Домът на Тру Icon_minitimeПет Май 04, 2007 10:29 pm

Илайза се прибра след разходката с Алекз и седна на стълбите, след което стоя така можеби час замислена и отвеяна от вятъра.Когато осъзна на коя небе е тя отиде да се изкъпе.След което седна в градината и извика леко:
-Цезааар!Майкииии!Къде сте момчета?!Елате при мама!
При което веднага се озоваха на местото свете кученца.Тя много си ги обичкаше и затова започна да ги гъделичка и чеши.А след което започна да им говори сякаш я разбираха:
-Знаетели...?Мисля че...оо не това са глупости.Как сте момчета?Влюбвали ли сте се някога?-при тези думи тя не получи дори едно излаиване те я слушаха в такъв захлас.-Знаете ли какво е любовта?Не!И аз спокойно!Никога не съм изпитвала такова чуство!Казват, че е хубаво!Дали?Ех, да можехте да говорите или поне да ме разберете.Заете ли -каза тя малко учудено-ако ме разбирате какво ви говоря кимнете с глава.
При тези нейни думи кучетата кимнаха, тя оцъкли очи и си помисли:"Сигурно е било само рефлекс!"След това стака и влезе в басейна, а Майк и Цазар я последваха.Тримата си поиграха, после се и погониха.А най-накрая Бяха много уморени и кучетата легнаха в градината на припек, като откъртиха в дълбок сън с часове.Илайза се качи към любимата си стая и влезе в нея.Седна на леглото и си каза на ум:"Сигорно съм луда!Как кучетат ще ме разбират?!"Тя беше забравила за случката с Алекзандър.Или поне се правеше, че е така.Легна и се зави като докато не заспа си мислеше за сичко станало през деня.След което заспа непробудно за целият слетобед и цялата нощ.
Върнете се в началото Go down

Домът на Тру
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
All stars... :: РП игра :: У дома-
Идете на: